Over mij

Hanneke de Vries - van den Hoorn, Klinisch psycholoog / psychotherapeut

praktisch, persoonlijk en positief

Ik ben Hanneke de Vries – van den Hoorn, getrouwd, moeder van twee kinderen en elke dag weer lerend van wat het leven te bieden heeft. Daarnaast ben ik BIG-geregistreerd gezondheidszorg psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Sinds 2003 heb ik met veel enthousiasme waardevolle werkervaring opgedaan bij o.a. Justitie en de GGZ, zowel in de kliniek als ambulant.

Naast het geven van therapie heb ik ook regelmatig trainingen, supervisies en (team)coaching verzorgd. Dit betekent dat ik veel verschillende mensen met allemaal hun eigen specifieke problemen en wensen heb mogen ontmoeten. Daardoor kan ik mij in veel problemen en situaties inleven: ik schrik niet meer zo snel! Ook heb ik zelf het nodige meegemaakt. Dit, in combinatie met mijn vakkennis, maakt dat ik over veel gereedschap beschik om mensen verder te helpen.

Om dit gereedschap zo goed mogelijk te kunnen inzetten, heb ik ervoor gekozen mijn eigen praktijk te beginnen. Ik wil vanuit een groene en rustige plek een warme en geborgen sfeer bieden, waarin je je als cliënt welkom en gehoord voelt. Niet teveel poespas maar ‘gewoon’ beter worden. Vanuit je eigen kwaliteiten en kracht op zoek naar de aanpak die het best bij je aansluit. Of je nu voor het eerst klachten hebt of als je al langer met problemen kampt: je bent welkom!

Ik ben onder de indruk van de kracht van mensen. Om samen de reis aan te gaan en mensen weer in contact te brengen met wie ze van binnen echt zijn, vind ik het mooiste dat er is!

Zie ook: Over mij > kwalificaties

 

Benieuwd naar mijn praktijk? De Vries Psychologie was op televisie bij RTV-NH!

Of lees het krantenartikel ‘Mensen in contact brengen met hun eigen kracht, is het mooiste dat er is’, verschenen in het Zondagochtendblad, editie Waterland Welzijn.

Voorpagina Waterland Welzijn, zondagochtendblad Purmerend